facebook pixel

Časté otázky

1) otevřít vybraný projekt - například ukázkový
1) otevřít vybraný projekt - například ukázkový
2) stisknout tlačítko “přidat člena”
2) stisknout tlačítko “přidat člena”
3) vyberte a přidejte stávajícího uživatele, nebo registrujte uživatele nového
3) vyberte a přidejte stávajícího uživatele, nebo registrujte uživatele nového
1) Ve výpise úkolů klikněte vpravo nahoře na ozubené kolečko:
1) Ve výpise úkolů klikněte vpravo nahoře na ozubené kolečko:
2) Zvolte filtr, například jen důležité úkoly:”
2) Zvolte filtr, například jen důležité úkoly:”
3) Klikněte použít, a vidíte vyfiltrovaný výpis.
3) Klikněte použít, a vidíte vyfiltrovaný výpis.
4) Alternativou k filtrování je po kliknutí na ozubené kolečko vybrat seskupení - například dle řešitelů.
4) Alternativou k filtrování je po kliknutí na ozubené kolečko vybrat seskupení - například dle řešitelů.
1) Po otevření úkolu klikněte vedle termínu na ikonku opakování:
1) Po otevření úkolu klikněte vedle termínu na ikonku opakování:
2) Nastavte interval opakování:”
2) Nastavte interval opakování:”
3) Hotovo. Nyní vždy vedle termínu bude svítit ikonka značící opakování úkolu. Po kliknutí na ni je možné opakování upravit či zrušit.
3) Hotovo. Nyní vždy vedle termínu bude svítit ikonka značící opakování úkolu. Po kliknutí na ni je možné opakování upravit či zrušit.

Buď nám napište na helpdesk@projektove.cz přání o vypnutí zkušební verze, nebo prostě naše e-maily ignorujte.

Týden před koncem zkušební doby vám zašleme jedno upozornění, v den konce zkušební doby druhý e-mail a za 14 dní poslední, že vaše zkušební verze byla definitivně ukončena.

1) otevřít vybraný projekt, v levém menu kliknout na ikonu hodin a zde upravit / smazat strávené časy
1) otevřít vybraný projekt, v levém menu kliknout na ikonu hodin a zde upravit / smazat strávené časy
2) přidat na Mou stránku panel stráveného času a přes kompletní výpis zobrazit a následně upravit / smazat veškeré zapsané časy
2) přidat na Mou stránku panel stráveného času a přes kompletní výpis zobrazit a následně upravit / smazat veškeré zapsané časy
1) v prvním kroku je třeba najet kurzorem myši na malou šipku vedle vašeho jména, v pravém horním rohu a po rozkliknutí možností si vybrat Mé nastavení
1) v prvním kroku je třeba najet kurzorem myši na malou šipku vedle vašeho jména, v pravém horním rohu a po rozkliknutí možností si vybrat Mé nastavení
2) v možnostech Mého nastavení pak už stačí jen upravit záložku Přijímat upozornění při a zde si vybrat a zaškrtnout/odškrtnout typy odchozích info-mailů, které chcete či nechcete dostávat.
2) v možnostech Mého nastavení pak už stačí jen upravit záložku Přijímat upozornění při a zde si vybrat a zaškrtnout/odškrtnout typy odchozích info-mailů, které chcete či nechcete dostávat.
3) svou volbu následně potvrďte ve spodní části stránky, kliknutím na Uložit a je hotovo.
3) svou volbu následně potvrďte ve spodní části stránky, kliknutím na Uložit a je hotovo.
1) Pro schování daného úkolu nebo celé větve podúkolů, stačí kliknout na kraj bubliny (daného úkolu), jehož podúkoly chcete schovat.
1) Pro schování daného úkolu nebo celé větve podúkolů, stačí kliknout na kraj bubliny (daného úkolu), jehož podúkoly chcete schovat.
2) Po kliknutí na bublinu, vybrané podúkoly zmizí. V místě kde byly bubliny je nyní prázdno a úkoly/bubliny, které byly níže se posunuly do volného prostoru.
2) Po kliknutí na bublinu, vybrané podúkoly zmizí. V místě kde byly bubliny je nyní prázdno a úkoly/bubliny, které byly níže se posunuly do volného prostoru.
3) Pro opětovné zobrazení schovaných úkolů stačí jednoduše znova kliknout na okraj úkolu/bubliny a podúkoly se objeví.
3) Pro opětovné zobrazení schovaných úkolů stačí jednoduše znova kliknout na okraj úkolu/bubliny a podúkoly se objeví.

Odebrat ze sledování úkolu se můžete, ať už jste autorem nebo jste byli přidáni dodatečně. Není to možné pouze, pokud jste vy sami řešitelem úkolu. K odebrání stačí abyste si daný úkol zobrazili, najeli myší na ikonu uživatele, kterého chcete odebrat a následné klikli na možnost Odebrat ze sledování úkolu. Nyní je hotovo. A nebojte se, pokud jste autorem úkolu, upozornění o vyřešení či nesplnění úkolu vám e-mailem přijde vždy.

1) Pro zobrazení "náhledu úkolu" bez potřeby jeho rozklinutí, je třeba v první řadě najet kurzorem myši na malý symbol očka, který naleznete vedle jména každého ůkolu. Ať už v přehledu úkolů na Mé stránce či ve Výpisu úkolů daného Projektu, symbol očka je vždy situován na pravé straně.
1) Pro zobrazení "náhledu úkolu" bez potřeby jeho rozklinutí, je třeba v první řadě najet kurzorem myši na malý symbol očka, který naleznete vedle jména každého ůkolu. Ať už v přehledu úkolů na Mé stránce či ve Výpisu úkolů daného Projektu, symbol očka je vždy situován na pravé straně.
2) Pri najeti kurzoru na ocko se vam zobrazi nahled obsahu ukolu/informaci jež naleznete v karte úkolu. Komentáře se nikdy nezobrazují, jen obsah. Při přesunutí myši pryč, náhled opět zmizí.
2) Pri najeti kurzoru na ocko se vam zobrazi nahled obsahu ukolu/informaci jež naleznete v karte úkolu. Komentáře se nikdy nezobrazují, jen obsah. Při přesunutí myši pryč, náhled opět zmizí.
3) Je zde také možnost nechat náhled zobrazen i po přeunutí myši pryč. Stačí jen na náhledové očko kliknout a obsah úkolu vám zůstane zobrazen dokud na očko opět nekliknete, poté zmizí. Takto je možno nechat si některé náhledy otevřené najednou aniž byste do úkolů museli pro informace jít.
3) Je zde také možnost nechat náhled zobrazen i po přeunutí myši pryč. Stačí jen na náhledové očko kliknout a obsah úkolu vám zůstane zobrazen dokud na očko opět nekliknete, poté zmizí. Takto je možno nechat si některé náhledy otevřené najednou aniž byste do úkolů museli pro informace jít.
1) Pokud vám zadávají vaši klienti úkoly přímo v Projektově, je možné si v rámci projektu nastavit kterému členovi týmu budou tyto požadavky automaticky přiřazovány. Stačí pouze přidat zákazníka jako člena projektu.
1) Pokud vám zadávají vaši klienti úkoly přímo v Projektově,  je možné si v rámci projektu nastavit kterému členovi týmu budou tyto požadavky automaticky přiřazovány. Stačí pouze přidat zákazníka jako člena projektu.
2) Přidat jej můžete pomocí výběru (pokud již zaregistrován je) a nebo pomocí přidání jeho e-mailové adresy (čímž se mu zašlou přihlašovací údaje). Důležité je aby byl přidán v roli Klient.
2) Přidat jej můžete pomocí výběru (pokud již zaregistrován je) a nebo pomocí přidání jeho e-mailové adresy (čímž se mu zašlou přihlašovací údaje). Důležité je aby byl přidán v roli Klient.
3) Následně se vám v seznamu členů projektu zobrazí i daný zákazník jako klient. Na pravé straně (před hodinovou sazbou) pak jednoduše vyberete manažera, který bude zodpovědný jako řešitel za každý úkol, jenž tento klient vytvoří.
3) Následně se vám v seznamu členů projektu zobrazí i daný zákazník jako klient. Na pravé straně (před hodinovou sazbou) pak jednoduše vyberete manažera, který bude zodpovědný jako řešitel za každý úkol, jenž tento klient vytvoří.
1) Klikněte na své jméno a přejďěte na Mé nastavení.
1) Klikněte na své jméno a přejďěte na Mé nastavení.
2) Neváhejte mít zakliknutý jen první sloupec, nechat si zasílat jen Přidání komentáře.
2) Neváhejte mít zakliknutý jen první sloupec, nechat si zasílat jen Přidání komentáře.
3) Na mé stránce si skrze plus přidejte blok Poslední aktivity. Namísto v e-mailu ji uvidíte zde.
3) Na mé stránce si skrze plus přidejte blok Poslední aktivity. Namísto v e-mailu ji uvidíte zde.

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat na helpdesk@projektove.cz 
nebo nám po přihlášení do systému napište do chatovacího okna vpravo dole "Potřebujete pomoci?"

K nápovědě