Blog: Projektový management

Recept na úspěšný projekt! Zaručené tipy a triky na úspěch Vašeho projektu
5. 2. 2024
Přinášíme hlavní ingredience nášho projektového receptu. Dále doplnujte dle vlastního uvážení. Kombinujte míchejte až projekt přivedete k dokonale úspěšnému projektu.
Cyklus řízení projektu
10. 1. 2024
Projekt prochází různými procesy. Proto aby byl projekt úspěšný musíme ho důkladně naplánovat. Jaké procesy obsahuje projekt ?
Harmonogram projektu jednoduše
12. 12. 2023
V aplikaci Projektově si svoje úkoly zadáte snadno třeba za pomocí myšlenkové mapy, kde budete svoje úlohy jednoduše větvit a rozdělovat, ale jak co nejjednodušší cestou naplánovat harmonogram projektu? K tomu se Vám bude hodit Ganttův diagram.
Jak připravit harmonogram projektu?
3. 11. 2023
Příprava harmonogramu projektu je důležitým krokem při plánování a správě projektů. Harmonogram pomáhá koordinovat časové odhady, zdroje a aktivity projektu, a umožňuje sledovat pokrok a dodržování časových termínů
26. 3. 2020
Až 75 % manažerů velkých a středních firem je nespokojeno s nízkou efektivitou porad. Přitom to jde i jinak.
6. 8. 2019
Analytická metoda, která pomáhá už šedesát let, vám zjednoduší přípravu strategie vašeho nového projektu. Jde o tak zvanou SWOT analýzu. Kdo ji vymyslel, a jak jí použít, tak, aby vám opravdu usnadnila rozhodování a plánování?
6. 5. 2019
Když jsme byly děti, čas nám běžel hodně pomalu. Přišlo nám jako věčnost, kdy už zase budou Vánoce. Jako dospělí máme naopak pocit, že to bylo přece včera, co jsme uklízeli ty vánoční ozdoby do sklepa. Vnímání času je subjektivní. Mnoho lidí proto špatně odhaduje čas, a je to také jeden z důvodů proč si čas špatně plánuje.
13. 12. 2016
V každé organizaci platí určitá hierarchie, která udržuje všechny procesy pohromadě tak, aby běžely hladce a bez problémů. Velkou zásluhu na tom má projektový manažer. Jeho práce je pro firmu velmi důležitá. Dobrý projektový manažer se vyznačuje komunikativností, flexibilitou a otevřeností ke svému týmu. Tým potřebuje správné vedení a manažer by měl vykazovat určité schopnosti. Měl by jít příkladem týmu a být po ruce kdykoliv při řešení krizové situace. Přinášíme několik tipů, které vám napoví jak tuto zodpovědnou práci zvládnout s klidem a grácii.
10. 12. 2015
V Projektově.CZ jsme v úzkém kontaktu s partnery, kteří konzultují projektové řízení. Sami pracujeme na jednoduchém nástroji, který podporuje přehledné řízení projektů ve firmách. S pomocí několika rad si sami můžete připravit jednoduchou šablonu.
19. 6. 2015
Staráte se také o moře klientů a řídíte pro ně velké množství dotačních projektů? Nechcete zapomínat na žádné dílčí kroky, kterých jsou v jejich projektech desítky a už v žádném případě nesmíte zmeškat důležité termíny, jejichž dodržení je pro získání dotací klíčové?
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.