Blog: Návody

Níže se nacházejí články rozebírající různá témata do hloubky.
Nápovědu k aplikaci Projektově naleznete zde.
Nová generace Ganttova diagramu
3. 3. 2023
Během celého roku 2022 jsme s vybranými klienty ladili novou verzi Ganttova diagramu. Ta je nyní plošně dostupná všem.
17. 12. 2020
Letošní rok přinesl nové výzvy a co si budeme povídat, byl náročný. Nám utekl tak rychle, že jsme se za ním nestačili ani ohlédnout. V tomto e-mailu to tedy napravím a také nastíním, na co se můžeme těšit v příštím roce.
21. 10. 2020
Výrazně jsme vylepšili hledání úkolů v Projektově, v článku uvidíte ukázky a tipy.
14. 12. 2017
Myslím, že s „e-mailovým“ zlem ve formě plné e-mailové schránky jste se už jistě setkali. E-mail je standard dnešní komunikace a při komunikaci se zákazníky či dodavateli se použití e-mailu jen tak nevyhnete. Jsou ale cesty, jak si práci usnadnit.
18. 7. 2017
Službu Projektově.CZ udržujeme moderní nejen po stránce obsahu, funkcích a vlastnostech, vzhledu a ovládání, ale také z technické stránky. V poslední aktualizaci přinášíme zbrusu nový výpis úkolů.
3. 2. 2017
Určitě to znáte, pravidelné přípravy na jednání, měsíční kontroly, týdenní opakované úkoly. To vše je nyní díky očekávané aktualizaci jednodušší.
11. 11. 2016
Dnes jsme si pro vás všechny, co právě začínají s Projektově.CZ připravili kratší článek zaměřený právě na první kroky. Máme v plánu více článků, které vás provedou ve službě Projektově.CZ. V tomto článku si ukážeme jak založit vaše první projekty a podprojekty.
Projektové financování
2. 11. 2016
Realizujete projekty financované z dotací nebo veřejných zdrojů? Ve článku si ukážeme jak ohlídat jejich rozpočet.
12. 9. 2016
Posloucháme ohlasy a během letních měsíců jsme vyvinuli miniaplikaci pro usnadnění sledování strávených časů na úkolech. V Projektově.CZ je možné každému úkolu přiřadit odhadovaný čas splnění a poté postupně zapisovat strávené časy.
7. 9. 2016
Dovolené jsou už pomalu u konce a nastal čas opět rozjet projekty a zakázky. Když se podíváte do svého e-mailu nebo do svých úkolů, může se stát, že jich pár najdete ve zpoždění. Chtělo by to provést čistku. Jak na to?
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.