Blog: Případové studie

Drobné nejasnosti při provozu rodinné firmy mohou vytvořit problémy, které se nosí i domů.
6. 3. 2024
Nesrovnalosti vznikají i ve firmách, kde všem pracovníkům velmi záleží na osudu společnosti. Často může drobný informační šum znamenat výsledný problém významných rozměrů. A pokud jste rodinná firma? Pak si často takové problémy a jejich řešení odnášíte domů! Pomohlo Projektově takovým patáliím zabránit v rodinné firmě se silným příběhem, NEKTON – Vrňata, s.r.o.?
Snížit riziko chyb na minimum je zásadní a u stavebních prací a velkých výstaveb to platí dvojnásob!
7. 11. 2023
Přehled, který může znamenat miliony! Snížit riziko chyb na minimum je zásadní. U stavebních prací a velkých výstaveb to platí dvojnásob! To si uvědomují i ve společnosti BELEFI.eu s.r.o.
Případovka Magna Exteriors
19. 10. 2023
Když úkoly přibývají a outlookové tabulky už nestačí, aneb jak si pomoct s Projektově i jen v části firmy
6. 10. 2020
V dnešní době školíme a konzultujeme hlavně přes online schůzky, ve kterých si sdílíme obrazovku a zvuk. O to větší radostí je, když máme možnost školit osobně.
30. 9. 2019
Zuzka a Michal se rozhodli vyrábět čokoládu. Jejich firma už po roce své existence představuje světu flotilu čokolád kosmické chuti inspirované cestami na Měsíc. V nekonečném vesmíru si konečně našli své místo. Jako partnera pro své aktivity se rozhodli používat Projektově.
2. 7. 2019
Město Adamov má starostu, který je pořád v jednom kole. Stále vymýšlí nové projekty, aby se jeho občanům vedlo lépe. Zároveň vede soukromou firmu. Jenže jak to zvládnout, aby vše běželo, jak má, a zároveň mít nad vším dohled?
20. 5. 2019
Zakladatel jablunkovské architektonické kanceláře NODUM začínal navrhovat své první projekty v garáži. Dnes má jeho firma 10 zaměstnanců, několik brigádníků a spolupracuje s desítkami externích partnerů. Je z ní respektovaná regionální firma. K dokonalosti jí chyběl už jen poslední krok.
23. 4. 2019
Ve firmě jako je HSF, s. r. o., je dobré systémové řízení nutností. Probíhá tam současně několik projektů dohromady a není jednoduché je řídit. Na jejich koordinaci používali systém excelovských tabulek. Ten ale postupem času začal selhávat. Nakonec se do projektů nikdo nedíval, nezapisoval plnění úkolů, ani nezadával další. Chybělo rozdělení prací na denní rutinu a činnosti související s rozvojem systému výroby, softwaru a organizace práce.
13. 3. 2019
Společnost SmartGIS s.r.o. už 15 let umí zařídit, aby mapy zpřesnily, zrychlily nebo usnadnily život jejich klientům. Geoinformační aplikace umí vytvořit od nuly a doladit do detailů. Jejich služeb využívají integrátoři dopravy, správci železniční sítě, ale například i archeologové z celé České republiky.
4. 2. 2019
Čím provokuje reklamní agentura Provocation bureau? Stačí se podívat na její návrhy. Každou zakázku pojmou po svém. Milují jedinečné a netradiční příběhy, které o svých klientech vypráví v jejich grafickém designu a marketingové komunikaci. Ve svém portfoliu mají například unikátní design láhve pro limitovanou edici destilátu Terkelica nebo třeba etikety pro plechovky barev společnosti Chemolak.
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.