Nové hledání - rychlé a odměňující

S rostoucím využitím Projektově máme klienty, kteří mají tisíce úkolů, nejen v celé aplikaci, ale někdy i v jediném projektu. Úkoly se v čase nashromáždí a hledání musí být rychlé a odměňující. Není možné trávit čas ručním prohledáváním.

"Jsem u počítače, něco mám na mysli a v dalším okamžiku už mám před sebou úkol, kterého se to týká."

Ať už se jedná o požadavek od klienta, úkol z porady nebo úkol v projektu, s novým hledáním jej vyhledáte okamžitě a je přitom jedno, zda jde o úkol otevřený či uzavřený.

Rychlý našeptávač úkolů

Z rozhovorů s klienty víme, že mají běžně několik úkolů, ke kterým se často vrací. Tyto úkoly vyhledávají zpaměti podle jejich názvu. Pro urychlení práce jsme připravili rychlý našeptávač, který po zadání několika prvních písmen úkol rovnou nabídne.

Nové rychlé hledání

Přehledný výpis vyhledaných úkolů

Pro plné vyhledání následně stačí stisknout ↵ ENTER a výsledky jsou zobrazeny v tabulce s doplněním, ke kterému projektu úkol patří, kdo je jeho řešitelem, jaký má termín a v jakém je stavu.

Výsledky hledání

Poslední hledání

Není nutné se opakovat. Pokud budete později opět hledat některý z naposledy vyhledávaných úkolů, stačí kliknout do pole hledání a vybrat si z historie posledních hledání. Ta jsou ukládána automaticky při vyhledání přes políčko vpravo nahoře. Zároveň se do posledního hledání neukládají dotazy, u kterých jste využili otevření úkolu z našeptávače.

Poslední hledání

Tip na závěr - využijte klávesové zkratky

 
/pro aktivaci hledacího políčka
a pro procházení posledních hledání nebo našeptávaných úkolů
↵ ENTERpro otevření vybraného úkolu

Příklad:

Mám zobrazen výpis projektů, stisknu / pro aktivaci hledání, napíšu část slova, stisknu (šipka dolů) pro výběr úkolu a ↵ ENTER pro otevření úkolu.


Tip - klávesové zkratky
Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.