Společnost AXA Partners si zvolila Projektově.CZ

AXA spravuje aktiva ve výši 1439 miliardy eur.
AXA spravuje aktiva ve výši 1439 miliardy eur.


AXA, mateřská společnost firmy AXA Partners, je mezinárodní pojišťovna francouzského původu se sídlem v Paříži. Celosvětově nabízí bankovní a finanční služby, životní, zdravotní a úrazové pojištění, pojištění majetku, cestovní pojištění, asistenční služby nebo povinné ručení. V České republice skupina AXA působí prostřednictvím společnosti AXA Partners (dříve AXA Assistance) a pojišťovny AXA.

Jak uřídit sto projektů najednou?

Tím, jak se asistenční pojišťovna AXA Partners v Česku stále rozrůstá, přibývá taky kontraktů s partnery. Každý nový kontrakt je i nový projekt. Takových projektů vede AXA Partners třeba 100 najednou, a vůbec nejde o projekty jednoduché. Každý má kolem osmdesáti úkolů a dvaceti řešitelů.

To byl hlavní důvod pro hledání nástroje, který firmě umožní mít neustálý přehled o stavu všech projektů a úkolů.

„Chtěli jsme systém, který bude umět používat každý a zároveň bude obsahovat základní projektové úkony,” říká Kateřina Čermáková, manažerka marketingu a komunikace.
Spolupráce v týmu je založena na dobrém systému komunikace.



Našli si svůj systém

Od systému očekávali především jednoduché ovládání. Zároveň, aby měl funkce pro vedení projektů, jako jsou například upomínky, řešitelé, podúkoly atd. Vzhledem k charakteru dat, se kterými pojišťovna pracuje, byla pro ně také důležitá jeho bezpečnost. Jedním z hlavních požadavků na nový systém také bylo, aby dodavatel byl český s pružnou a rychlou podporou. Roli při výběru hrálo i jednoduché rozhraní.

Nakonec se rozhodli pro aplikaci Projektově.CZ. Splňuje přesně ty požadavky, které potřebovali. Především jednoduché a přehledné užívání a velmi vstřícný a rychlý tým podpory.

„Zavádění systému netrvalo ani měsíc. Vše šlo velmi hladce a bez komplikací,” podotýká Kateřina Čermáková.

S námi mají přehled

Všichni ví, co mají dělat.  

Čím je AXA s Projektově.CZ jiná než byla? „Dnes má každý jednoduše dostupný přehled, na čem pracuje, všechny projekty máme na jednom místě s přehledně přiřazenými úkoly,” pochvaluje si Kateřina Čermáková.

Aplikace Projektově.CZ splnila jejich očekávání na výbornou. Vše funguje, jak si přáli.

Největší zlepšení vidí v lepší organizaci práce, jasném stanovení termínů a přehledném přidělování úkolů tak, že každý ví, co má udělat a co dělají ostatní.




Magdaléna Sikorová
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.