Zjednodušte si správu dotačních projektů

Nové programové období (2014-2020) pro získání dotací z EU je tady, výzva k zasílání přihlášek byla vyhlášena, žadatelů je spousta a většina z nich potřebuje podporu a pomoc. Zní vám to povědomě?

Dotační management

Staráte se také o moře klientů a řídíte pro ně velké množství dotačních projektů? Nechcete zapomínat na žádné dílčí kroky, kterých jsou v jejich projektech desítky a už v žádném případě nesmíte zmeškat důležité termíny, jejichž dodržení je pro získání dotací klíčové? Zkuste své zákazníky a jejich dotační projekty organizovat v Projektově a ulehčete si tím práci. Stačí si zažádat online o zkušební verzi na 30 dní zdarma, přihlásit se a můžete začít.

Seznam klientů / projektů

Krok za krokem si můžete začít přidávat klienty i jejich projekty. Náš software funguje pomocí jasného a srozumitelného dělení, vytváříte si projekty a do nich pak zakládáte úkoly. Díky tomuto jednoznačnému rozdělení pak můžete své Projektově jednoduše nastavit ve smyslu “co projekt to klient” a “a co úkol to dílčí krok dotačního projektu”.

Výpis klientů

Šablona projektu

Pokud máte nastaven svůj proces a řídíte dotační projekty daným způsobem, jenž se opakuje, je třeba tento projekt/proces vytvořit je jednou. Stačí si připravit šablony pro jednotlivé typy projektů a pak jednoduše kopírovat. Zavedení nového klienta do systému pro vás nebude nikdy rychlejší než teď.

Šablona projektu

Proto neváhejte! S pomocí našeho softwaru budete mít veškerou dokumentaci, soubory i záznam komunikace s klienty na jednom místě, bezpečně přiřazeny k relevantním projektům či krokům. A navíc budete moci komunikovat s vašimi zákazníky přímo v Projektově (vlákno komentářů pod úkolem) či klidně jen přes e-mail, který se odešle rovnou do daného úkolu.

Hlídání termínů

Co je nejdůležitější? Že za Vás bude hlídat termíny a při nesplnění termínu vám vždy přijde automaticky upozornění, přičemž si samozřejmě můžete nastavit i připomenutí před termínem.

Hlídání termínů

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.