Sledujte strávené časy na úkolech

Posloucháme ohlasy a během letních měsíců jsme vyvinuli miniaplikaci pro usnadnění sledování strávených časů na úkolech. V Projektově.CZ je možné každému úkolu přiřadit odhadovaný čas splnění a poté postupně zapisovat strávené časy.

Tip: Vytvořte a používejte šablonu projektu, ve které odhadované časy budete mít předvyplněné.

Tato evidence strávených časů výborně slouží nejen pro vyhodnocení projektu, ale také pro tvorbu výkazů práce zaměstnanců a jako příloha fakturace zákazníkům.

Aktuálně

Už dlouho je možné rovnou u úkolu přidávat záznamy strávených časů ručně, nebo stiskem tlačítka "start" spustit stopky rovnou v aplikaci. Ty jsou ale decentní a relativně často se stává, že je zapomeneme na konci dne zastavit a pak běží "na prázdno".

Ruční přidání stráveného času

Novinka - miniaplikace na plochu

Nově je možné využít i mini-aplikaci, která je propojená s Projektově.CZ. Tuto aplikaci je možné spustit po kliknutí na své jméno a v menu odkaz "Stopky".

V aplikaci naleznete v roletce své úkoly a u nich je možné snadno spustit sledování času. Jednotlivé záznamy se pak okamžitě propisují do Projektově.CZ a můžete je vidět třeba v bloku "Můj strávený čas" na Mé stránce (nápověda jak blok přidat zde).

Tato miniaplikace se spouští do nového okna a proto je vždy při ruce. Snadno tak můžete trackovat strávený čas nad jednotlivými úkoly, zpětně jej upravovat a přidávat komentáře.

Máte otázky a ohlasy? Neváhejte nás kontaktovat.

Na konci měsíce plánujeme miniaplikaci dle ohlasů opět vylepšit. Stačí napsat přes kontaktní formulář, live-chat vpravo dole na obrazovce nebo na e-mail podpora@projektove.cz.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.