Přišel boom novinek

Boom novinek

Možná jste i vy zapřemýšleli a říkali si co se asi v Projektově v posledních dvou měsících dělo. Náš tým mezitím koumal, vymýšlel a neúnavně pracoval na nejnovějších vychytávkách a senzačních funkcích, menších i větších, kterými bychom naše věrné a naprosto nej klienty chtěli potěšit a hlavně jim zjednodušit život.

Tady je přehled toho nejdůležitějšího, co už si můžete sami osahat ve vašem vlastním projektově a taky malá ochutnávka toho co Vás teprve čeká.

Filtr odesílaných e-mailů

Zaměřili jsme se hlavně na zvýšení přehlednosti a také na větší možnost individuálního nastavení.

Rozšířili jsme možnosti nastavení odchozích info-mailů z Projektově. Díky novému filtru budete nyní informováni jen o tom, co vážně potřebujete vědět. Jednoduše navštivte Mé nastavení v Projektově, zkuste si nastavit filtr a začněte šetřit váš e-mail i čas ještě dnes.

Nastavení e-mailových upozornění


Schování úkolů v myšlenkové mapě

Ztrácíte ve vašem rozsáhlém projektu přehled i s veškerými přednostmi myšlenkové mapy? Běžíme vám na pomoc a to s možností schování/rozkliknutí větve myšlenkové mapy. Větve podúkolů, které zrovna neřešíte, jedním kliknutím na kraj bubliny jednoduše schovejte a rozklikněte znova až bude dané téma aktuální.

Vylepšená myšlenková mapa


Nastavení příjemců úkolů zadaných zákazníky

Zadávají vám klienti úkoly přímo v Projektově? Použijte novou funkci, díky níž je možné nastavit kterému členovi týmu budou automaticky přiřazovány úkoly od daného zákazníka. Nestrávíte již ani minutu nad úkolem či klientem někoho jiného.

Rychlý náhled popisu úkolu

Využijte naši novinku, náhledové očko a neztrácejte čas otevíráním úkolů. Díky tomu budete mít okamžitě přehled o co v úkolu jde. Stačí najet myší na očko pro rychlé zobrazení obsahu úkolu a nebo na něj rovnou klikněte a náhled vám zůstane otevřen.

Odebrání ze sledování úkolu

Nechcete být jako autor spamováni informacemi o každé změně úkolu? Využijte nové funkce díky které se můžete i jako autor odebrat ze sledování a odlehčete svému mailboxu. Ale nemějte strach, o vyřešení či nesplnění úkolu vám zpráva přijde vždy.


To největší vás ovšem teprve čeká a je už velice blízko! Zveřejnění modulu Rozpočtů, díky kterému vám Projektově nyní pohlídá i finanční stránku projektů a připravujeme šablony pro snadnou správu evropských dotačních projektů.

Pro více informací sledujte náš blog a sociální sítě.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.