Projektově je partnerem IPMA Slovakia

IPMA Slovakia je značkou společnosti pro projektové řízení (SPPR). Hlavním účelem IPMA Slovakia je posílit kompetence a znalostí v oblasti projektových manažerů a tým zvyšovat podíl úspěšnosti v řízení projektů na Slovensku. Projektově je aplikací pro projektové řízení, dlouhodobě spolupracujeme s partnery a konzultanty řízení firem a projektového řízení a proto jsme se stali partnery nové knihy.

IPMA Slovakia vydává novou knihu s příležitosti 30 let na trhu

IPMA Slovakia připravuje vydání originální knížky o projektovém řízení, která obsahuje osobní tipy a triky přímo od zkušených projektových manažerů z praxe.

Kniha IPMA

Nová kniha plná zkušeností a návodů od samých expertů projektového řízení Vám může ušetřit roky studia a posunout Vás na vpřed na cestě vzdělání.

Tato kniha Vám odhalí, jak nastartovat Vaše projekty díky tipů a triků od expertů, kteří jsou uznávanými odborníky v oblasti projektového řízení na Slovensku. Překročte hranice běžného projektového řízení a zaznamenejte výsledky, o kterých jste si dosud nechali jenom zdát.

Kniha IPMA

Představte si, že byste v rukách najednou drželi klíč tajemství projektového řízení. Kniha je plná příběhů, řešení a neocenitelných rád od těch, který už projektové vody zdolali a mnoho, co se z toho naučili. Zahoďte strach a obavy ze světa projektového řízení a vydejte se spolu s námi na úspěšnou cestu projektů, kde jsou projekty dokončené včas, rozpočty dodržené a projektový tým spokojený.

Pořiďte si knihu v předprodeji za skvělou cenu díky Projektově

Kniha má praktický formát A5 a právě teď si ji můžete i Vy díky partnerství pořídit v předprodeji za akční cenu slevou 50%. Počet výtisků je omezený proto neváhejte.

OBJEDNAT KNIHU V PŘEDPRODEJI

Cena knihy bude v prodeji za 15,40 € s DPH . Teď v předprodeji ji můžete získat za 7,70 € s DPH. Protože, je kniha vhodná i jako dárek, můžete si objednat i více výtisků za akční cenu. Akce platí do 30.04. nebo do vyprodání zásob.

Předpokládaný termín vydání knihy je červen 2024.

Samozřejmě o blížícím se vydání knihy Vás budeme informovat.

Silvia Urdová
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.