Pracujeme na novém Projektově 2.0

Stávající aplikace Projektově a brand nám vydržel poměrně dlouho. V posledních letech jsme začali čím dál častěji narážet na limity jak samotné aplikace, tak i značky Projektově a její komunikace. Na vlastní kůži jsme si také vyzkoušeli, jaké to je mít klapky na očích. Neustále jsme vychytávali funkci po funkci do nejhlubších detailů a zapomněli na základní věci, jako je například intuitivní pohyb v aplikaci. Naše hlavní funkce jsou díky tomu velmi propracované a umí držet krok i s pokročilými plánovači projektů, kde ostatní už přestávají stačit. Jenže jsme se právě díky tomuto zaprofilovali až zbytečně moc úzce a hluboko. Přestali jsme mít v patrnosti běžného uživatele a soustředili se na ty “hardcore” uživatele, kterých je však menšina.

Strávili jsme proto přes půl roku podrobným průzkumem u vás, našich zákazníků. Analyzovali jsme statistická data, ptali jsme se přímo některých z vás, a to nejen majitelů firem a účtů, ale i řadových zaměstnanců a těch, kteří projekty opravdu řídí na každodenní bázi a pečlivě všem naslouchali. Po každém rozhovoru, po každé analýze jsme se zabývali zevrubně tím, kam Projektově posunout dále.

Pracujeme na novém Projektově 2.0

Výsledkem tohoto našeho bádání je nové Projektově 2.0. Rozhodnutí zaměřit se na běžného uživatele a co nejvíce mu zpříjemnit pohyb v naší aplikaci a řízení projektů či delegování úkolů. Změnou jsme se velmi rychle nadchli. Dokonce natolik, že jsme se pustili do celkového osvěžení firmy a kámen nezůstal na kameni. Základní koncepce a použití aplikace (projekty a úkoly, Ganttův diagram, myšlenková mapa, zapisování strávených časů nebo rozpočet projektu) zůstávají stejné, ale zabalili jsme je do nového designu, přepracovali a zpřehlednili přehledy, dodali mírná vylepšení a pár nových funkcí. To celé za cílem podstatně zrychlit pohyb v aplikaci a udělat z ní místo, které vám pomůže dostat vaše projekty do formy.

O této cestě si už teď můžete přečíst na speciálním webu věnovaném jen a jen novému Projektově 2.0. Najdete tam, proč jsme se k této změně odhodlali a hlavně proč, co a jak měníme, vše rozebrané funkce po funkci tak, abychom vám přechod do nového Projektově co nejvíce ulehčili, a než bude hotové, abychom vás co nejvíce napnuli!

  • Postupně do firmy promítáme nový vizuální styl.
  • Současná mobilní a webová aplikace zůstává. Úkoly jsou uloženy na serveru a všechny aplikace je sdílí. Na podzim tohoto roku budete moci vyzkoušet nové Projektově 2.0.
Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.