Připravujeme mobilní aplikaci pro chytré telefony

příprava mobilní aplikace

Stejně jako vy chceme mít své projekty a zakázky vždy sebou v kapse.

V posledním měsíci jsme spustili lepší napojení na e-mail, díky kterého je možné přímo z mobilu odesláním e-mailu s poznámkou zakládat úkoly, ale to přeci jen nestačí. A i když se Projektově.CZ automaticky přizpůsobí zařízení, ze kterého je používána, ať už se jedná o notebook, tablet nebo mobil, tak stále je ještě prostor kam službu posunout dále.

Po dlouhé fázi příprav, kdy jsme testovali různé další aplikace pro chytré telefony ke správě úkolů, bavili se s klienty co od mobilní aplikace očekávají a sledovali reálné užití stávajícího mobilního rozhraní, nyní pro vás vytváříme mobilní aplikaci pro chytré telefony. Aplikaci vytváříme dle nejnovějšího standardu od společnosti Google - Material Design. Stejně jako celá služba Projektově.CZ je vytvářena tak, aby se snadno ovládala a byla velmi rychlá k použití.

To vše, abyste měli vaše projekty vždy po ruce. Celý projekt v chytrém telefonu pod ikonkou aplikace Projektově.CZ. Snadno dodali další poznámky a komunikovali se svým týmem. Pokud vás mobilní aplikace zajímá, sledujte nás na sociálních sítích nebo se níže přihlašte a zařadte mezi testery.



Chtěli byste mobilní aplikaci vyzkoušet dříve, než bude oficiálně vydána a svými podněty ji pomoci vylepšit? A nevadí vám, že se bude jednat o Beta verzi mobilní aplikace (tedy že občas se může objevit chybka)? Napište na info@projektove.cz. Jste-li stávající klient, budete mít v mobilním telefonu vlastní projekty. Nejste-li klient, připravíme Vám zkušební verzi zdarma.

PS: mobilní aplikaci nyní vytváříme pro telefony s operačním systémem Android (Samsung Galaxy, Sony Xperia, HTC a podobné). Aplikace pro Apple Iphone je prozatím v ranných fázích příprav.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.