Využijte Inbox: Přeměnte e-mail okamžitě v úkol

Používejte Projektově naplno a pracujte s Inboxem, jako my. A jelikož každý nový profil na Projektově.CZ již Inbox obsahuje, stačí jej jen aktivovat a jednoduše odeslat e-mail.

Projekt "Inbox - k roztřízení" je automaticky vytvořen s každým novým profilem v Projektově a slouží zejména k rychlému vytváření čí zasílání úkolů, jež mohou být později řádně roztřízeny a zařazeny. Představme si Inbox jako vstupní schránku v Projektově.

Přeposláním e-mailu do Projektově vytvoříte úkol

Buď můžete Inbox využít pro rychlé vytvoření úkolu tím, že si zadáte poznámku nebo můžete jednoduše jakýkoliv e-mail, svůj či od klienta, přeposlat na specifickou e-mailovou adresu ("jméno firmy"@app.projektove.cz) a v Inboxu se automaticky vytvoří úkol s e-mailem v příloze. K takto vytvořenému úkolu se můžete vždy později vrátit a přiřadit je k odpovídajícímu projektu, přidat termín či řešitele. Každý Váš e-mail je díky této funkci potenciální úkol, který pouhým přeposláním zařadíte do systému a od té chvíle snadno kontrolujete a delegujete.

Doufáme, že tato funkce bude přínosná pro Vás stejně, jako pro nás. A pokud chcete s využitím Inboxu pomoci, neváhejte nás prosím kontaktovat.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.