Raději tvoří, než plánují. Plánování proto svěřili Projektově

Raději tvoří, než plánují. Plánování proto svěřili Projektově.CZ


Čím provokuje reklamní agentura Provocation bureau? Stačí se podívat na její návrhy. Každou zakázku pojmou po svém. Milují jedinečné a netradiční příběhy, které o svých klientech vypráví v jejich grafickém designu a marketingové komunikaci. Ve svém portfoliu mají například unikátní design láhve pro limitovanou edici destilátu Terkelica nebo třeba etikety pro plechovky barev společnosti Chemolak.


Úkoly a zase úkoly

V agentuře pracuje 5 grafiků. Každý klient je pro ně samostatným projektem. Klientů mají čím dál víc, a protože raději tvoří než plánují, potřebovali systém.

Nejvíc paní ředitelku zajímalo uspořádání úkolů. V těch byl prostě zmatek. Nebyl žádný přehled o tom, kdo na čem pracuje, nikde nebyly zaznamenané termíny dokončení. A co teprve, když bylo třeba udělat změnu v projektu, nebo úkol předat kolegovi.


Vyzkoušeli jsme různé aplikace na plánování, ale u každé nám nakonec něco chybělo.” Potřebovali využívat hned několik vlastností systému na sledování úkolů najednou. Jednoduchost, přehlednost, možnost operativně měnit termíny, přehled konečných termínů a také možnost komunikace u jednotlivých úkolů.


„Hledali jsme tedy definitivní plánovací systém, který by vyhovoval našim potřebám,” říká ředitelka agentury pani Janka Kadlíčková.

Projektově.CZ si nejdřív otestovali zdarma. To je přesvědčilo. Rozhodla především jeho jednoduchost a pružnost.

„Plánování nám dělá radost.”

Od systému Projektově očekávali, že konečně splní všechno, co pro svojí práci potřebují. Bude přehledný, pružný a plánování jim nezabere tolik času. A on to prostě splnil.

Zavádění systému ve firmě trvalo velmi krátce.

„Vylaďovali jsme si z pány z Projektově několik věcí a vždy jsme dostali rychlou a relevantní odpověď, případně vyřešení problému, což opravdu oceňujeme,” doplňuje paní Kadlíčková.

Zmatek v úkolech a termínech je tedy minulostí. Úkoly jsou přehledně na jednom místě a je jednoduché je kontrolovat. Dají se upravovat a přidávat k nim popisky či přílohy.

Projektově - přehled projektu

„Strávím daleko méně času plánováním a rozdělováním úkolů. Mám z toho velkou radost,” pochvaluje si Kadlíčková.

Všichni zaměstnanci mají daleko větší přehled, kdo co dělá. Velmi mile je překvapila perfektní podpora a pružnost systému.

Těm, kteří stále nemají svůj systém projektů vzkazuje:

„Neexistuje jeden systém, který by vyhovoval všem. Zkoušejte a hledejte, ten váš určitě najdete, stejně jako my.”


Magdaléna Sikorová
Header Projektově
Vyzkoušejte Projektově na 14 dní zdarma
Není třeba instalace. Na e-mail Vám systém obratem zašle login a heslo.